Đoković će biti neviđeno motivisan, gde god da igra: Britanac smatra da su Australijanci bili nekorektni

09.02.2022

09:18

0

Kaslu je Novak nedostajao na turniru u Melburnu

Đoković će biti neviđeno motivisan, gde god da igra: Britanac smatra da su Australijanci bili nekorektni
profimedia-0653925687 - Copyright Profimedia

Početak 2022. godine za Novaka Đokovića nije obećavao. Deportacija i čitava saga u Australiji, na kratak period su mu smetnuli misli i koncentraciju sa tenisa, ali sada je vreme za povratak.

I dok se u Beogradu priprema za turnir u Dubaiju, Endrju Kasl, bivši britanski teniser, sada poznati TV komentator, smatra da će Đoković biti snažno motivisan u nastavku sezone.

Kasl je o Australijan openu, govorio za Tenis 365, a smatra da bi Novaku trebalo dozvoliti da se takmiči na narednim grend slemovima.

- Jedina kamera koja je u Melburnu nedostajala bila je ona koja bi prikazala lice Novaka Đokovića na meč lopti, kada je Nadal osvojio 21. slem. Posle toga, mogu da zamislim da će Novakova motivacija biti sto odsto - rekao je Kasl, pa nastavio:

- Ne znamo da li će igrati u Parizu, jer je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da bi svi trebalo da budu vakcinisani, ali mislim da će biti neviđeno motivisan gde god da igra. Dok s pravom slavimo sjajno finale Nadala i Medvedeva, treba imati na umu da je Đoković taj turnir osvajao devet puta i da želimo da ga opet vidimo tamo.

Britancu je nedostaja Novak na prvom grend slemu u sezoni.

- Želim da vidim najbolje kako daju maksimum u naredne dve-tri godine, tako da mi je Novak nedostajao tamo, bez obzira na moje lično mišljenje o tome kako se poneo. Ja sam novinar i tenis je moja ljubav, ali sa strane vesti, ova saga oko Đokovića je imala mnogo toga, bila je fascinantna. Moje lično viđenje je da uopšte nije tretiran korektno u ovom slučaju. Bilo je mnogo politike u svemu tome i sa tim izborima u Australiji i restrikcijama koje su imali, bilo je teško. Uz malo sreće to će sve proći i on će moći da se vrati i radi ono što najbolje zna - zaključio je britanski novinar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike