Srbija je bila na nogama! Novak sleteo i napustio aerodrom! Šokantan udarac iz Italije! (FOTO, VIDEO)

17.01.2022

22:30 >> 22:46

0

Prvi reket sveta je u ponedeljak, nešto posle 12 časova sleteo na aerodrom "Nikola Tesla"

Srbija je bila na nogama! Novak sleteo i napustio aerodrom! Šokantan udarac iz Italije! (FOTO, VIDEO)
novak(2) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Novak Đoković je stigao u Srbiju. Njegov dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" očekivao se u ponedeljak, oko podneva i cela nacija s nestpljenjem je čekala da vidi svog junaka, koji je prethodnih deset dana prošao kroz golgotu zbog australijskih vlasti.

Nije mu bilo dozvoljeno da boravi u Australiji, samim tim ni da igra na Australijan openu na kojem je trebalo da brani titulu. Sada je i konačno u domovini, pa će ovaj turnir u Melburnu koji je osvajao devet puta, sada proći bez njega.

24sedam je bio na licu mesta na aerodromu, a sve što se dešava sa prvim reketom sveta možete da pratite iz minuta u minut na našem portalu.

BLOG UŽIVO

23.45 - Australijski senator srpskog porekla je komentarisao čitav slučaj, te naveo da je Novak imao loš tretman u medijima, ali i da je Aleks Hok doneo odluku prema svojim ingerencijama.

20.10 - Uz najboljeg tenisera sveta je i fudbalski klub Partizan, čiju poruku možete pročitati OVDE.

19.30 - Premijer Australije, Skot Morison, ostavio je otvorena vrata i mogućnost da Novak zaigra sledeće godine na Australijan openu.

19.00 - Australijan open ima razlohga za zabrinutost. Više navijača traži povrat novca od kada su čuli da Đoković neće igrati, nego li što pokušava da dođe do ulaznica.

18. 33 - Skandalozan tekst Korijere de la sera prepun je uvreda na račun Đokovića.

17.53 - Episkop Irinej uputio snažnu poruku Novaku: Mali smo i napadnuti, ali nismo dobrovoljno klekli pred gospodarima "novog poretka"

17.45 - Španski premijer se oglasio povodom potonjeg učešća Novaka na turnirima u ovoj državi.

17.40 -  Majka najboljeg tenisera sveta, Dijana, imala je poruku za medije, koju možete pročitati OVDE.

17.20 - Javljaju se i sponzori. Lakost je najavio razgovor sa Đokovićem.

17.16 - Bivši Novakov trener Boris Beker i dalje je zbunjen, ali ima savete za najboljeg na svetu.

16.32 - Celu situaciju u Australiji, komenatrisao je i Džon Mekinro, a Novaka hrabri i bivši selektor reprezentacije Bogdan Obradović.

15.36 - Gradonačelnik Madrida, Hoze Luis Martinez Almeida, otvorio je vrata Novaku Đokoviću za učešće na mastersu u Madridu.

14. 28 - Novak Đoković silom prilika neće moći da učestvuje na ovogodišnjem Austraijan openu, ali će Srbiju predstavljati nekoliko tenisera. Među njima je i Dušan Lajović koji je u uvodnom kolu pobedio Martona Fučoviča koji je ranije kritikovao Novaka.

14.20 - Novak Đoković je stigao u Beograd. Iako ga je veliki broj navijača čekalo ispred aerodroma Nikola Tesla, on je napustio neprimetno u društvu brata Đorđa.

13.05 - Kao što je rečeno, najavljeno je da se neće oglašavati u narednom periodu. Ostaje da vidimo koji će biti naredni potezi, odnosno da li će ostati u Srbiji. Moguće je i da i ode u Monte Karlo ili Marbelju.

12.45 - Iako su ga navijači čekali, kako nezvanično saznajemo, Đoković je napustio aerodrom i izbegao medije.

Podsetimo, kada je suđenje završeno naglasio je da se neće oglašavati sve dok je turnir u toku.

12.35 - Navijači mu skandiraju "Nole, Nole Nole...", ali prvi na ATP listi se i dalje ne pojavljuje.

12.30 - Još se nije pojavio na izlazu, a možete da pogledate prvi snimak po sletanju.

12.22 - Novak je izašao iz aviona i krenuo je ka VIP izlazu.

Dešavanja ste mogli da pratite i u video prenosu.

24sedam/Goran Sivački
 

Osim novinarskih ekipa tu su i navijači.

24sedam/Goran Sivački
 

12.00 - Sletanje je bilo planirano za 12.00, ali će biti malog kašnjenja. Sleteće u 12.16.

11.48 - Avion koji je poleteo iz Dubaija, ušao je u vazdušni prostor naše zemlje.

11.40 - Nažalost Đoković neće moći da brani trofej na Australijan openu, ali zato ima drugih naših igrača. Pogledajte i kakve poruke je dobio od Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića.

11.20 - Ispred VIP izlaza mnogo je novinarskih ekipa, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Avion iz Dubaija bi trebalo da sleti u 12.10.

Pogledajte i prve fotografije sa aerodroma.

10.50 - U međuvremenu je stigla vest da neće moći da učestvuje na Rolan Garosu ako se ne bude vakcinisao. To nikako ne ide u prilog najboljem teniseru sveta.

9.49 - Španac Rafa Nadal opet se dotakao Novaka Đokovića. On je uspešno startovao na Australijan openu, u prvom kolu bio je bolji od Markusa Girone sa 3:0, ali tema broj jedan na konferenciji je bio prvi reket sveta.

8.57 - Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je pobedu na startu Australijan openu, trijumfom nad Martonom Fučovičem sa 3:2 (6:3, 4:6, 6:1, 6:7, 6:1). Međutim, naš igrač je bio u centru pažnje ne zbog pobede, već zbog Novaka Đokovića i onog što se dešavalo prvom reketu sveta prethodnih deset dana.

8.07 - Poslednja 24 sata je najveća dilema da li Novak Đoković posle deportacije sa Australijan opena dolazi u Beograd ili će krenuti put Marbelje kako bi se odmorio od svega što mu se dešavalo poslednjih deset dana.

7.41 - Novak Đoković posle deportacije neće moći tri godine da uđe u Australiju. To je potvrdila i njihova ministarka Keren Endrjuz.

06.08 - Novak Đoković je posle 14 sati leta stigao u Dubai, odakle će čekati let za Evropu. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike