Novak ostaje bez 30 miliona dolara zbog "antivaks" imidža? Lakost bez objave o Srbinu gotovo mesec dana!

14.01.2022

10:43

0

Autor: 24sedam

Ovo bi bio još jedan ozbiljan udarac najboljeg tenisera svih vremena

Novak ostaje bez 30 miliona dolara zbog "antivaks" imidža? Lakost bez objave o Srbinu gotovo mesec dana!
nole19 - Copyright Tanjug/AP

Stojimo iza najboljeg tenisera sveta, tako glasi poslednja objava Lacoste Srbija na fejsbuku u vezi sa Novakom Đokovićem. Bilo je to 21. decembra 2021. godine.

Od tada ni slova. Tajac! Veliki sponzor izgleda je "zaboravio" Novaka Đokovića u danima kada mu je svaka podrška potrebnija nego ikad.

Zašto je to tako i koliko kompletna priča oko (ne)vakcinisanja može da košta Đokovića pokušao je da objasni ekspert za marketing Marsel Knobil, a prenosi sajt tennishead.net.

- Mislim da njegov bankovni menadžer trenutno nema zbog čega da brine. Međutim, Novakovi sponzori će svakako pratiti kako se stvari odvijaju. Sumnjam da su njegova sponzorstva trenutno ugrožena, ali će velika briga brojnih sponzora biti ako Novak bude označen kao glavni zagovornik nevakcinisanja i lice sa antivakserskih postera.

Jedan od glavnih sponzora, proizvođač satova, saopštio je da se neće mešati u Novakove lične odluke i da će nastaviti partnerstvo.

Neki drugi sponzori poput pomenutog Lacoste, Asics ili Head odlučili su se za ćutanje.

Mediji prenose da bi Đokovića tzv. "antivaks" imidž mogao da košta čak i do 30 miliona dolara od sponzorskih ugovora, ukoliko velike kompanije procene da im Novak više neće biti od koristi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike