Vučić kategoričan! Novaka poznajem dugo, ali ne vodim hajku protiv nevakcinisanih

12.01.2022

20:58

1

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije pričao o svetskoj sportskoj temi broj jedan

Vučić kategoričan! Novaka poznajem dugo, ali ne vodim hajku protiv nevakcinisanih
vučić (19) - Copyright RTS1

O Novaku Đokoviću i nezavidnoj situaciji u kojoj se nalazi pričao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Kako je rekao, ovih dana razgovarali su razgovarali nekoliko puta u poslednjih nekoliko dana.

- Mi smo radili svoj posao, naš posao je da pomažemo državljanima Srbije i ponosan sam što smo na profesionalan način mogli da pomognemo jednom od najboljih sportista.

Znamo se dugo i ja to nikada nisam zloupotrebljavao, mi dugo već ne persiramo jedan drugome i nisam siguran da je on uvek saglasan sa svim što ja radim. Ja sam čovek koji smatra da je neophodno da se ljudi vakcinišu, primiću i četvrtu. Mislim da je to spasilo hiljade života.

Ne spadam u ljude koji će da vode hajku protiv oni koji neće da se ne vakcinišu, ne jer mi trebaju njihovi glasovi, već jer je to naša krivica. Teorije zavere proširile društvenim mrežama - rekao je Vučić u gostovanju na RTS-u.

Podsetimo, Đokoviću i dalje još nije sigurno da će da ostane u Australiji. Konačnu odluku će doneti ministar za imigraciona pitanja Aleks Hok koji ima diskreciono pravo na to, uprkos ranijoj odluci suda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike