Mama Dijana: Ovo je najveća Novakova pobeda u karijeri (VIDEO)

10.01.2022

13:17

0

Porodica je na konferenciji saopštila najlepše vesti

Mama Dijana: Ovo je najveća Novakova pobeda u karijeri (VIDEO)
restoran novak kzs djokovic 1001 2022 foto kaca (5) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nakon najnovijih informacija iz Australije i suđenja koje je noćas održano Novaku Đokoviću, porodica je ponovo organizovala konferenciju za medije.

Najpre se obratio Novakov brat, Đorše, pa zatim i emotivna mama Dijana, čije će reči i brigu razumeti svaka majka.

- Došli smo da proslavimo pobedu mog sina, Novaka. Dečaka koji je naučio da ne trpi nepravdu, on nije kriv, ništa nije učinio da se kosi sa njihovim zakonima, a opet je trpeo torturu. Tek ćemo čuti šta je sve preživljavao, naravno da je ustao protiv sistema, jer je znao da ima puno pravo da boravi tu gde jeste i da osvoji taj turnir. Nikada se do sada nismo suočavali sa tom situacijom, koja je teška, traje već pet ili šest dana, trudili smo se da se izborimo i da se borimo za njega, da se glas čuje širom sveta. Emocije koje smo doživljavali su raznorazne, tuga, očaj, razočaranje, strah, imalo je momenata kada nije imao telefon, imao je prekid u vezi, nismo znali da je sit, bolestan, da li je sve u redu sa njim. To su stvari koje ja kao majka ne mogu da prebrodim i mislim da će sve majke to razumeti.

 
- Hoću da se zahvalim svima na svetu koji su ga podržali, jer mu je to dalo energiju da se izbori. Naši ljudi su pružili ljubav, pesmu i igru koju je on čuo, ali nije mogao da vidi. Kakva je nepravda u pitanju, hvala Bogu što ga ima i što ima pravde na ovom svetu i ta pravda je u pravom momentu doneta i Novak je oslobođen. Ovo je najveća pobeda za mene njegova u karijeri, veća od svih Grend slemova - rekla je Dijana.
 
Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike