Škot zabrinut za Noleta: Ovo uopšte nije dobro za tenis!

09.01.2022

07:00

0

Autor: 24sedam

Endi Mari misli da se danas niko ne oseća prijatno ko god je umešan u slučaj "Đoković"

Škot zabrinut za Noleta: Ovo uopšte nije dobro za tenis!
Endi Mari - Copyright foto: Nebojsa Parausic/MN Press

Endi Mari je zabrinut za Novaka Đokovića i ističe u Australiji dok čeka početak grend slema u Melburnu da "situacija prvog reketa sveta uopšte nije dobra za tenis".

- Mislim da su svi šokirani tim okolnostima. Sada ću reći dve stvari o tome. Prvo se nadam da je Novak dobro. Dobro ga poznajem i uvek sam imao dobar odnos sa njim i nadam se da je dobro - rekao je Mari i nastavio:

- Druga stvar koju ću reći o tome... zaista uopšte nije dobro za tenis, i ne mislim da je dobro ni za koga ko je umešan. Mislim da je to zaista loše.

- Ono što bih sada želeo da uradim je samo da sačekam da izađu sve činjenice o tome šta se dogodilo, jer svaki dan izlazi nešto novo i stalno čujemo nove informacije. Moram da sačekam i čujem tačno kakva je situacija pre nego što to dalje komentarišem, jer opet mislim da to nije fer jer su neke od njih spekulacije.

Škotski teniser, koji snažno podržava i ATP, tvrdi da je ova asocijacija tenisera pokušala da stupi u kontakt sa Đokovićem.

- Nisam razgovarao s njim, ali znam da je ATP pokušao da bude u komunikaciji i kontaktu sa njim. Ja, lično, nisam razgovarao sa njim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike