Mrzimo Novaka zato što nije kukavica kao mi! Treba da ga izviždimo, treba da dobije koronu!

08.01.2022

13:57

0

Autor: 24sedam

"Uplašili su se da bi mogao da kašlje prilikom razmene udaraca i zarazi sve na stadionu? Dajte malo razuma", napisao je Džejms Mekfirson

Mrzimo Novaka zato što nije kukavica kao mi! Treba da ga izviždimo, treba da dobije koronu!
Novak Đoković, arhiva - Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno/

Žestoku prašinu u Australiji podigla je kolumna tamošnjeg novinara Džejmsa Mekfirsona.

Pišući za portal "Spektator" Mekfirson je ponizio svoje zemljake i objasnio zbog čega je Novak Đoković u problemu.

- Cela država sada mrzi Novaka Đokovića jer je imao hrabrosti da uradi ono što većina nas nije, da se zauzme za sebe. Novakov principijelan stav je samo poslužio da se osvetli činjenica da su milioni Australijanaca dozvolili da ih maltretiraju u protekle dve godine. I to niko ne želi da prizna. Daleko je lakše demonizovati srpskog milionera koji je zauzeo stav nego se složiti da smo naterani na potčinjenost od strane političara i zdravstvenih birokrata!

Mekfirson onda dokazuje koliko je zapravo smešan stav o zabrani ulaska Đokovića u Australiju.

- Zaista? Ljudi su se uplašili da će medicinski čist osvajač grend slema ušetati na ograđen teren, kašljati tokom poena i sve na tribinama zaraziti virusom? Dajte malo razuma. Niko ozbiljno ne veruje da je Novak "zdravstveni rizik". I niko ozbiljno ne misli da bi izbacivanjem Novaka iz zemlje Australijanci bili zaštićeni! Imamo više od 60.000 zaraženih za protekla 24 sata. Neće biti da je Novak, kao neko ko je potpuno zdrav i ko ima prirodan imunitet jer je ranije pobedio virus, taj koji će uništiti Melburn i njegovu (mitsku) "Kovid-nula" utopiju.

Kolumnista za kraj prelazi u satiru...

- Prokletstvo! Nema nam druge nego da ga mrzimo. Ako Novak nije đavo, onda smo svi budale! On je problem, a ne tiranska pravila kojima smo izloženo. Pravila zbog kojih nas je naljutio jer je odbio da im robuje! Nije to fer. Zašto bi se on opirao kada mi nismo? Treba ga izviždati, treba da bojkotovati! Trebalo bi da dobije koronu - zaključio je Mekfirson.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike