Španska legenda ponovo brani Đokovića! Mnogi su poludeli, a obrazovanje i empatija na nuli!

07.01.2022

17:21

0

Autor: 24sedam

Sada je stručni konsultant u medijima

Španska legenda ponovo brani Đokovića! Mnogi su poludeli, a obrazovanje i empatija na nuli!
Copyright Tanjug/AP /Alessandra Tarantino

Aleks Koreča je već rekao šta je imao o slučaju Novaka Đokovića koga australijske vlasti drže u pritvoru u hotelu u Melburnu. Ali danas je dao novu izjavu u kojem je kritikovao javnost širom sveta.

- Najjasnije vezano za slučaj Đokovića je da su mnogi ljudi poludeli. Konstantno nepoštovanje, svađa, nazivanje imenima, obrazovanje - nula, empatija - nula. To je realnost sveta u kojem živimo - kazao je nekadašnji španski teniser, a sada stručni konsultant u brojnim relevantnim sportskim medijima.

Na kraju ovog tvita se "zahvalio" svima koji to rade. Ali, to nije bilo sve od Koreče.

- Ja sam vakcinisan i branim vakcinaciju. Ali, ko je rekao Đokoviću da može da uđe sa potvrdom o medicinskom izuzeću. To je moglo da se uradi sa odobrenjem vlasti, a kada je došao tamo, došlo je do zbrke. Da li je tako? - zapitao se 47-godišnji Koreča, koji je u karijeri osvojio 17 ATP titula.

Nije osvojio nijedan grend slem, a najveći domet su mu bila dva finala na Rolan Garosu, 1998. godine i 2001. Na Australijan openu, koji je ovih dana neizvestan za Đokovića najdalje je stigao 1998. I to do trećeg kola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike