Strahinja Pavlović otvorio dušu: Šta misli o Partizanu, povratku u Monako i kako je bilo igrati protiv Ronalda

18.04.2021

14:47 >> 15:37

0

Autor: Milan Nastić

Reprezentativac Srbije na pozajmici u Serkl Brižu pričao za zvanični sajt kluba

Strahinja Pavlović otvorio dušu: Šta misli o Partizanu, povratku u Monako i kako je bilo igrati protiv Ronalda
Copyright MN press

Strahinja Pavlović, fudbaler Serkl Briža koji je na pozajmici iz Monaka pričao je za zvanični sajt kako je počeo da igra fudbal, o Partizanu, koji su mu ciljevi u narednom periodu, a dotakao se i reprezentacije Srbije.

– Fudbal sam počeo da igram sa svojih šest godina. Bilo je to u lokalnom timu blizu mog rodnog grada Šapca. Zapravo, to je bila škola fudbala koja se zove Savacijum. Tu sam ostao do 13. godine. Najveći klub u mojoj zemlji Partizan me je skautirao, pozvao i odlučio sam da se preselim u prestonicu. Tamo sam tri godine prolazio kroz omladinski pogon, a kada sam napunio 17 debitovao sam za prvi tim za koji sam nastupao dve sezone, uključujući i evropska takmičenja – započeo je Pavlović.

Pročitajte još

Bivši igrač Partizana istakao mu je da se što pre vrati u Monako, napominjući da je u nezgodno vreme došao u klub iz “Kneževine”.

– Bio sam spreman na sve u Monaku, ali nažalost, stigao sam u vreme pandemije i sam se razboleo što me je držalo van terena tokom najvažnijeg dela – priprema. Da stvar bude još gora, osećao sam kao da nakon bolesti dugo nisam mogao da dostignem svoj pređašnji nivo. To vreme mi je bilo zaista teško. Imao sam 19 godina, bio sam daleko od svog poznatog okruženja… Naporno sam radio na treningu, ali nisam mogao da dobijem šansu. To me je jako frustriralo. Želim da igram i budem važan za tim. Srećom, u tom periodu sam bio pozvan da igram za reprezentaciju Srbije i tamo sam odigrao neke utakmice. Želim da se vratim na kraju sezone u Monako i dati sve od sebe na pripremama kako bih ušao u prvi tim. Ako utvrdim da neću uspeti, potražiću novo rešenje. Možda to ponovo bude pozajmica u Serkl. Sviđa mi se ovde. Želim da igram na najvećem mogućem nivou.

Strahinja Pavlović nije krio zadovoljstvo što je u prethodna tri meča bio jedan od glavnih igrača reprezentacije Srbije i što je imao priliku da igra protiv Ronalda.

– Činjenica da mogu da predstavljam svoju zemlju je za mene velika čast. U prve tri utakmice kvalifikacija, ostvarili smo sedam, od mogućih devet bodova. Što se tiče Kristijana, bilo je teško igrati protiv njega. Čini mi se da sam mu na početku pokazao nešto više poštovanja, ali usput sam ušao u utakmicu nešto bolje i uspeli smo da odigramo nerešeno. Bio bi mi san da zaigram na Svetskom prvenstvu, nadam se u Kataru, a zašto i da ne budemo u grupi sa Belgijom – zaključio je srpski fudbaler.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike