Stanković zadovoljan: Mnogo dobrih stvari, Babić ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač

01.07.2021

18:22 >> 18:42

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde ima razloga za zadovoljstvo posle provere protiv Arisa

Stanković zadovoljan: Mnogo dobrih stvari, Babić ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač
Copyright MN Press

Druga utakmica i druga pobeda fudbalera Crvene zvezde na pripremama u Austriji. U prvoj pravoj proveri ovog leta, izabranici Dejana Stankovića savladali su Aris 2:1 u meču koji je na momente bio pravi takmičarski.

– Veoma sam zadovoljan. Prva utakmica je bila protiv, uslovno rečeno, slabijeg protivnika, jer je nemoguće da posle tri dana igramo “jaču” utakmicu. Videlo se dosta toga dobrog, ima na čemu da se radi, ali zato služe pripreme. Bitno je da izađemo na nogama, da nema povreda, a da se odigra u jakom ritmu. Zadovoljan sam svima i onima koji su počeli i onima koji su ušli. Svi smo standardni, borimo se za grb. Odnos prema dresu treba da postoji, uvek moramo da budemo svesni da smo Crvena zvezda – rekao je Stanković.

Crveno-beli su Aris srušili iz prekida. Ono što je u prošloj sezoni bilo jedan od najjačih segmenata u igri srpskog šampiona, pokazalo se i protiv solunskog tima kao snažan adut. Strelci na meču bili su Babić i Kanga.

– Babić ima sve predispozicije da bude vrhunski igrač, baš onakav kakav je momak. Uvežbavamo prekide i drago mi je da nastavljamo da pogađamo. Verujemo, hrabri smo… Nekad treba staviti glavu tamo gde je opasno, a ovi momci to smeju. Uz to, imamo dobre izvođače prekida, u oba smera smo dobri u tom segmentu. Recept znamo i ne menjamo ga, kao što sam već rekao – zaključio je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike