Nisam hteo da odem iz Zvezde: Borjan hoće da bude legenda kluba

01.07.2021

17:35 >> 17:45

0

Iskusni čuvar mreže veruje u crveno-bele

Nisam hteo da odem iz Zvezde: Borjan hoće da bude legenda kluba
Copyright MN Press

Pred drugu pripremnu utakmicu u Austriji golman Crvene zvezde otkrio je za Arena televiziju da je imao brojne ponude da napusti klub iz Ljutice Bogdana.

– Bilo je ponuda, ali sam sve odbio jer je moja želja da karijeru završim u Crvenoj zvezdi. Želim da jednog dana budem legenda kluba, ovo je moja druga kuća. Nadam se da će jednog dana moj sin biti ponosan na sve što sam uradio u Zvezdi – rekao je kapiten crveno-belih, pa se malo i ogradio:

Pročitajte još

– Da li ću ostati zavisi i od Crvene zvezde. Treba verovati u stvari koje dolaze, gledati napred, a ja verujem da imamo dobru ekipu. Verovao sam kad sam dolazio i verujem i dalje. Kao kapiten volim da igrači uvek budu srećni i zadovoljni jer samo tako možeš da dođeš do rezultata. Raduje me što sam kapiten ovakvim momcima.

Kao najdraži trenutak u svojoj kapitenskoj karijeri u crveno-belom dresu Borjan izdvaja penale iz finala Kupa sa Partizanom.

– Poslednji derbi mi je najslađi, najlepše je na takvoj utakmici odbraniti dva penala. Privatno mnogo radim na mirnoći i to daje rezultate. Veliku ulogu igra i uticaj porodice na mene, pa sve te vanfudbalske stvari koje radim koristim da ostanem miran.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike