Stanković hvali navijače: Na „Marakani“ se osećamo sigurno i jako

21.08.2021

19:13

0

Autor: Adam Štulić

Trener Crvene zvezde zadovoljan novom pobedom

Stanković hvali navijače: Na „Marakani“ se osećamo sigurno i jako
Copyright Dejan Stanković, MN Press

Nastavila je Crvena zvezda trijumfalni pohod u Linglong Superligi Srbije. Posle premijernoj remija s Vojvodinom na stadionu „Rajko Mitić“, crveno-beli su na istom stadionu u subotu uveče bili bolji od TSC 3:1, upisavši četvrti vezani trijumf.

– Mnogo je teško. Nećemo da se žalimo, nedelja-sreda, svu tu energiju i emociju koja je bila pre par dana. Sama pomisao da je na sedam utakmica došlo 120.000 ljudi, da nas vidi ovde na „Marakani“, osećamo se sigurno i jaku. Njima hvala za svu ovu podršku – kazao je za TV Arena sport strateg crveno-belih Dejan Stanković, osvrnuvši se na sam meč.

– Kontrolisali smo ga sve vreme. Nije bilo velikog rizika, da smo dali te golove iz mrtvih šansi koje smo imali, mislim da bih mogao još malo da izrotiram. Ali, mislim da je dobra utakmica, fenomenalna, ponavljam, nije lako, nedelja-sreda, nedelja-četvrtak, mnogo trošimo energije, emocije i snage, ali takav je posao, šta da se radi – kazao je Stanković.

Trener gostiju Mladen Krstajić poželeo je Zvezdi sreću u nastavku sezone.

– Nismo se mi opuštali posle vođstva, nego je Zvezda toliko kvalitetna da smo igrali koliko su nam dozvolili. Rezultat je 3:1, možda malo previsok, s obzirom da smo na 1:1 imali šansu. Treba biti zadovoljan, čestitam momcima koji su dali maksimum – kazao je Krstajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike