Šta se desilo u poslednjem napadu Denvera iz ugla Nikole Jokića (video)

24.12.2020

08:50 >> 09:19

0

Autor: Adam Štulić

Ovako je srpski centar video završnicu dramatičnog meča

Šta se desilo u poslednjem napadu Denvera iz ugla Nikole Jokića (video)
Copyright Profimedia

Košarkaši Denvera nisu počeli sezonu na način na koji su svi očekivali. Finalisti zapadne konferencije iz prošle sezone poraženi su na svom parketu od Sakramenta 124:122 posle produžetka, a tragičar meča bio je srpski centar Nikola Jokić.

Pročitajte još

Iako je duel završio sa tripl-dabl učinkom (29 p, 15 sk, 14 as), reprezentativac “orlova” je na nešto manje od pet sekundi pre kraja dodatnog perioda izgubio loptu, posle čega su Kingsi dali koš za pobedu.

– Bili su u zoni, probali smo da izvedemo akciju iz auta, ali je Barns bio na dodavanju i “iščačkao” je loptu. Usledila je dobra blokada, ali se nismo timski dobro vratili u odbranu, a Hild je na vreme uspeo da ubaci loptu u koš – rekao je Jokić posle meča.

Probao je srpski as da objasni šta se desilo sa Denverom u drugom poluvremenu, posebno u trećoj deonici, koju su izgubili 12 razlike (36:24).

– Posle dobrog prvog poluvremena mislili smo da će biti lako. Ali oni su u nastavku izašli veoma agresivno, sa mnogo energije. Trčali su bez obzira na to da li su pogađali ili promašivali, podigli su tempo utakmice i u tome nismo uspeli da im pariramo, pogotovo u trećoj deonici – kazao je Nikola Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike