Šta Dejan Milojević očekuje od finala sa Zvezdom

12.05.2021

17:26 >> 17:20

0

Autor: Milan Nastić

Trener Budućnosti ističe da se dve najbolje ekipe bore za trofej

Šta Dejan Milojević očekuje od finala sa Zvezdom
Copyright MN Press

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević priznao je da je u finalu ABA lige očekivao Crvenu zvezdu, napominjući da se dve najbolje ekipe bore za titulu prvaka u regionalnom takmičenju.

– Očekivao sam Zvezdu u finalu, a svaka čast Igokei na svemu što je napravila ove sezone. Čestitam Zvezdi i Deju Radonjiću ulazak u finale, a kad se podvuče crta, dve najbolje ekipe će se boriti za titulu. Verujem da će sve utakmice biti jako dobre i da će moja ekipa dati sve od sebe – poručio je Milojević.

Pročitajte još

Bivši trener Mege veruje da će ljubitelji košarke uživati u okršajima Budućnosti i Zvezde.

– Imamo i mi i Zvezda svoje prednosti i mane. Pokušaćemo da sakrijemo ono što je loše, a da dovedemo do izražaja u onome gde smo najbolji. Kako serija bude odmicala, obe ekipe će se prilagođavati. Zvezda je evroligaški tim, sastavljena od košarkaša koji su navikli da igraju teške utakmice i sigurno im finalni dueli neće biti neka nova situacija. Ali, i mi imamo momke koji su igrali bitne utakmice i osvajali trofeje, tako da sam siguran da će ljubitelji košarke uživati – zaključio je trener Budućnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike