Srpkinju slomio virus u Njujorku: Nije kovid, ali se danima ne osećam dobro i veoma sam slaba (FOTO)

01.09.2021

17:47 >> 19:11

0

Olga Danilović morala da preda meč Osaki

Srpkinju slomio virus u Njujorku: Nije kovid, ali se danima ne osećam dobro i veoma sam slaba (FOTO)
Copyright Profimedia/BELGA PHOTO PATRICK HAMILTON

Srpska teniserka stvarno nije imala sreće u Njujorku.

Uspela je Olga Danilović da kroz kvalifikacije stigne do glavnog žreba US Opena, pa zatim i da prebrodi prvu prepreku, ali joj bolest nije dala da nastavi svoj put na poslednjem grend slem turniru u sezoni.

Nije mnogo bitno to što je naredna rivalka sjajna Naomi Osaka, Olga bi sve i da izgubi meč od Japanke stekla veoma dragoceno iskustvo. Nažalost u tome je sprečena.

Zdravstveno stanje naše teniserke je takvo da jednostavno nije bilo šanse da se oporavi do početka meča, pa je organizatore i protivnicu obavestila o prinudnom povlačenju sa turnira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga)

Kako prve informacije nisu bile jasne, odnosno nije se moglo zaključiti zbog čega Srpkinja odustaje od takmičenja, Ogla je na svom Instagram nalogu sve detaljno objasnila:

pročitajte još:

– Pozdrav svima, izuzetno mi je žao što sam morala da se povučem sa turnira danas. Danima se ne osećam dobro. Nije kovid u pitanju, već virus zbog kojeg se osećam veoma slabo. Uz svu pomoć medicinskog tima US Opena, ipak nije bilo bezbedno da izađem na teren. Hvala svima na podršci i jedva čekam da se vratim na US Open i kao i uvek dam svoj maksimum.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike