Srce da pukne: Veljko Paunović nije imao snage da priča, pa napravio film kojim se oprostio od Milana Kosanovića (VIDEO)

14.05.2021

09:23 >> 12:22

0

Autor: Adam Štulić

Srpski strateg potresen odlaskom jednog od najbližih saradnika

Srce da pukne: Veljko Paunović nije imao snage da priča, pa napravio film kojim se oprostio od Milana Kosanovića (VIDEO)
Copyright MN Press

Fudbalsku Srbiju u četvrtak je potresla strašna vest. Jedan od najboljih stručnjaka, specijalizovan za rad s mlađim kategorijama, Milan Kosanović preminuo je od posledica virusa korona.

Užasna informacija juče je u trenutku paralisala sve one koji su ikada imali bilo kakav kontakt sa nekadašnjim pomoćnikom Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi, kojeg je smrt zadesila na mestu sportskog direktora Vojvodine.

Jedan od njih je i Veljko Paunović, koji je sa Kosanovićem u stručnom štabu odveo “orliće” na krov sveta na Mundijalitu održanom na Novom Zelandu. Menadžer Redinga jedva je skupio snage za jednu rečenicu, a umesto priče, napravio je veoma emotivan film, kojim se oprostio od jednog od najbližih saradnika.

Pročitajte još

– Kao da mi je neko uzeo najboljeg ratnika, heroja, zlatnu medalju koju smo zajedno osvojili – bilo je jedino za šta je Paunović smogao snage da izgovori.

*Zabranjeno preuzimanje videa bez saglasnosti redakcije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike