Srbi u Grčkoj podbacili: Bivšeg Zvezdinog trenera kao da je neko prokleo (VIDEO)

20.09.2021

10:55 >> 10:59

0

AEK Vladana Milojevića ostvario remi na Kritu, ali su se posle utakmice osećali svi poraženo

Srbi u Grčkoj podbacili: Bivšeg Zvezdinog trenera kao da je neko prokleo (VIDEO)
Copyright Vladan Milojević, Ivan Jovanović, Milan Rastavac/Profimedia, MN Press

Crni vikend srpskih trenera u grčkom šampionatu! Od trojice i mogućih devet bodova, Srbi su uzeli samo bod, ali i on se računa kao poraz!

Asteras Tripolis Milana Rastavca doživeo je poraz na svom terenu od PAOK, za koji je od 80. minuta zaigrao Andrija Živković posle preležane korone.

Pravo iznenađenje predstavlja poraz (0:1) Panatinakosa Ivice Jovanovića na gostovanju u Janjini. Iako se od zelenih očekivalo da ove sezone konačno budu konkurentni najjačim ekipama, očigledno da iskusni Srbin još nije stvorio pravu hemiju u slavnom klubu.

Kakav su tek šok pripredili igrači AEK svojim navijačima! Ekipa trenera Vladana Milojevića na gostovanju protiv OFI sa Krita vodila je sa 3:0 do 78. minuta, da bi u završnici dozvolili rivalu da sa tri pogotka odnese važan bod. Nije nevažna činjenica da je AEK posle pola sata ostao bez Garsije kojem je pokazan crveni karton, ali su žuto-crni i sa tim hendikepom postigli dva gola.

– Pre svega, ne razumem crveni karton koji je sudija pokazao Garsiji. Ne razumem zašto je utakmica tako pokvarena. Ne može se tako lako dati crveni. Takvi kvalitetni igrači moraju biti zaštićeni. Protivnici su igrali grubo i nesportski. Imam prigovor, jer sudija je morao da kontroliše igru. Ljudi su napunili stadion nakon toliko vremena i bez razloga naelektrisali atmosferu. Vodili smo 3:0 morali smo da pobedimo – rekao je Milojević za grčki Cosmote

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike