Bivši Zvezdin trener u problemu: Rade mu iza leđa, žale se na njegov način rada i intenzitet treninga

06.09.2021

11:30 >> 07:36

0

Vladan Milojević ponovo se suočava sa teškim izazovom u karijeri nakon što je napustio Al Ahli iz Saudijske Arabije

Bivši Zvezdin trener u problemu: Rade mu iza leđa, žale se na njegov način rada i intenzitet treninga
Copyright Vladan Milojević/Profimedia

Sa užarene klupe Al Ahlija na ništa prijatniju AEK, taj put je odlučio da pređe u svojoj trenerskoj karijeri bivši strateg Crvene zvezde Vladan Milojević.

Nije Milojeviću bilo ugodno i na Marakani, ali ovo što prolazi poslednjih meseci gradeći karijeru van Srbije nije ni malo ugodna avantura. Grčki mediji, naime, već mu najavljuju otkaz u AEK ako ne startuje u grčkom šampionatu sa pobedom, jer osim tog izazova nijedan drugi više i ne postoji.

AEK je senzacionalno izbačen iz kvalifikacija u Ligi Evrope od mostarskog Veleža i tada su mnogi pokazali prstom na mladog srpskog stručnjaka kao glavnog krivca za eliminaciju.

Vladan Milojević/Profimedia

Sada je prostor za greške sužen do krajnjih granica, a problemi se množe. Grci pišu da su učestale žalbe na njegov trening i način na koji vodi ekipu u smislu imidža koji gradi igrom. Pritužbe se odnose i na intezitet rada, pa je verovatno da se tu javljaju igrači, naročito oni nezadovoljni svojim statusom.

A status su mnogi izgubili, jer je uprava po preporukama Milojevića dovela ovog leta golmana Cicana Stankovića iz Red Bula, Demijena Le Taleka iz Monpeljea, Darka Jevtića iz Rubina, kao i Stivena Zubera iz Ajntrahta.

– Pojačavši spisak kvalitetnim igračima i transferima kakvi nisu bili uobičajeni u prošlosti, vrući krompir je sada prešao u ruke trenera. Milojević će morati da sastavi, upravlja i izgradi konkurentan, efikasan, atraktivan tim bez posebnog vremena. Stiče se utisak da ga mnogi čekaju iza ćoška, tako da će mu jedini pravi saveznik biti rezultati koji će mu kupiti vreme – piše portal “Overfm”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike