Spremni smo i za 120 minuta, pritisak u Zvezdi je uvek prisutan: Dejan Stanković optimista pred revanš

09.08.2021

18:09 >> 18:16

0

Izbacite te Moldavce

Spremni smo i za 120 minuta, pritisak u Zvezdi je uvek prisutan: Dejan Stanković optimista pred revanš
Copyright Dejan Stanković, MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde udaraju poslednji glanc na pripreme pred revanš meć kvalifikacija za Ligu šampiona sa moldavskim Šerifom.

Velika utakmica, koja može mnogo da donese, na programu je sutra od 19 časova, a trener crveno-belih Dejan Stanković najavljuje nešto drugačiji početak susreta njegovih pulena u odnosu na prvi meč u Beogradu.

– Mislim da će biti različito, pritisak je uvek tu. Igrati za Zvezdu i biti u Crvenoj zvezdi samo po sebi nosi dozu velikog pritiska. Prošle godine smo ispali u trećem krugu, ako prođemo dalje to je pomak prema napred tako da imamo taj pritisak rezultata i pritisak ka nečem boljem u novoj sezoni. Znamo koliko to donosi samom klubu, znamo šta to znači za navijače i za same igrače. Radimo na tome i nećemo odustati, znamo da je svima to mnogo važno tako da pritisak postoji – izjave su Stankovića sa sajta Crvene zvezde:

– Zavisi od nas kako ćemo ući u meč, ako uđemo onako kako treba, kako mi znamo, kao što je to bilo protiv Kairata mogu samo da budem optimista. Svesni smo da smo u prvoj utakmici imali malu konfuziju, ali mogu da razumem da se to dešava. Zbog važnosti meča, punog stadiona i atmosfere. Meni je samo bitno da taj odnos kao što je bio protiv Kairata bude od prvog minuta. Ako tako bude bilo, a ubeđen sam da hoće imamo velike šanse da prođemo dalje.

MN Press

Svestan je Stanković da je veoma moguće da revanš ode i u produžetke, pa i u penale…

– Igrači se sami javljaju, nema tu problema, ako dođe do penala. Spremni smo za 90 i za 120 minuta. Penali su, ako dođe do njih, jedna lepa lutrija, posle 120 minuta treba ući hladne glave i velikog srca – zaključio je trener srpskog šampiona.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike