Samopouzdanje i želja su tu: Bez kalkulacija - Zvezdin stranac najavljuje napad na Ligu šampiona

09.08.2021

10:40 >> 11:14

0

U prvom meču u Beogradu bilo je 1:1

Samopouzdanje i želja su tu: Bez kalkulacija - Zvezdin stranac najavljuje napad na Ligu šampiona
Copyright MN Press

Crvena zvezda je u kvalifikacijama za Ligu šampiona već eliminisala Kairat, a sada je na tom putu i Šerif. Ekipa Dejana Stankovića je u prvoj utakmici odigrala nerešeno sa ekipom iz Moldavije, a u prolaz dalje veruje jedan od Zvezdinih stranaca.

Među putnicima u bivšu sovjetsku republiku je i Filipo Falko.

– Spremni smo za utakmicu. Želimo prolaz i verujem da imamo kvalitet. Meč neće biti lako, ali imamo povoda za samopouzdanje, jer smo i do sada pokazali da smo najbolji kad je najteže.

Zvezda je veliki klub, imamo kvalitet za Ligu šampiona i dokazaćemo to. Igra možda nije kakvu navijači očekuju, ali rezultati su tu. Mada mislim da je i protiv Kairata igra bila i više nego dobra, a i tada su mnogi sumnjali u nas. Osim igre i rezultat je bio fenomenalan – 5:0 – počeo je Falko.

Pošto pravilo gola u gostima više ne važi, i dalje je sve još otvoreno.

– Fudbal je takav da je prosto neminovno da ti takve stvari nekad idu prilog, a nekad ne. U ovom slučaju, sve to nam ide u korist, ali plan je da idemo na pobedu. Zvezda je prevelik klub da bi se bavila kalkulacijama – zaključio je italijanski vezni fudbaler.

Utakmica će biti odigrana u utorak, sa početkom u 19 časova. Sudija će biti Cvajer iz Nemačke, a u slučaju prolaska dalje Zvezda će igrati sa boljim iz dvomeča Dinamo Zagreb – Legija. Ipak, ukoliko bude neuspešna očekuje je duel sa poraženim iz okršaja Jang Bojs – Kluž. Tada će se boriti za grupu Lige Evrope.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike