Spektakl je zagarantovan: Miha i Ibra će zajedno zapevati

19.02.2021

15:44

0

Mihajlović je obelodanio da će učestvovati na festivalu u San Remu

Spektakl je zagarantovan: Miha i Ibra će zajedno zapevati
Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović ponovo kao tandem. Ne, nije se zvezda Milana odlučila da dres Milana sa kojim je sinoć bio u Beogradu na meču protiv Crvene zvezde, odlučio da se preseli u Bolo-nju i zaigra pod dirigentskom palicom srpskog trenera, već će njih dvojica zajedno pevati na čuvenom festivalu u San Remu!

Da ovo nije šala ili lažna vest posvedočio je i sam Mihajlović.

Da. Idem na San Remo sa Ibrahimovićem – odmah je otklonio svaku dilemu nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

A onda je počela i detaljna priča na ovu temu.

Na svu sreću neće biti publike. Da ima ko zna šta bi se dogodilo u momentu kada Ibra i ja zapevamo… Ne znam šta ćemo da pevamo, ali znate Ibra i ja smo dva ciganina na biti. Biće zabavno – pričao je Mihajlović uz obavezno podsećanje na to da Italijani koji ga ne vole često vole da ga uvrede nazivajući ga ciganinom.

Uz osmeh na licu Miha je nastavio u svom stilu.

Dve stvari u životu koje najgore radi su pevanje i igranje. Ne znam koliko će sve to biti loše, ali idemo pa ćemo da vidimo šta će da se dogodi. Ono što znam je i da Ibra loše peva, ali je malo bolji od mene u plesu – kroz smeh je pričao Mihajlović.

Red je došao da Siniša prozbori koju i o svom muzičkom ukusu.

Pročitajte još

Volim pesmu “Ja sam vagabundo”, onu od grupe “Nomadi” (pesma je inače iz 1972. godine). Ali ima ih još. Volim tekstove Kremonija, Morandija, Ramacotija, Antonaćija, Venditija… Italija je perfektna u svemu od jela, automobila, mode do muzike. Možda nekada nedostaje malo hrabrosti, ali imate sve ostalo. Ponekada zavidim što nisam Italijan – objasnio je Miha.

Miha i Ibra – spektakl u najavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike