Skot Parker ne vidi razlog zašto ne bi nastavio saradnju sa Mitrovićem

21.05.2021

11:41 >> 22:05

0

Menadžer Fulama se založio da centarfor reprezentacije Srbije nastavi karijeru pod njegovom komandom

Skot Parker ne vidi razlog zašto ne bi nastavio saradnju sa Mitrovićem
Copyright

Menadžer Fulama Skot Parker ne vidi razlog zašto Aleksandar Mitrović ne bi i sledeće sezone igrao pod njegovom komandom u ekipi sa Krejven kotidža. Mitrović nije imao zapaženu sezonu u Premijer ligi, iako je pre toga sa 26 golova bio najbolji strelac i verovatno najbolji igrač Čempionšipa.

U velikoj meri ovakva godina je iza srpskog fudbalera baš zahvaljujući nekim odlukama Parkera, koji ga i dalje vidi u svom timu, ponovo u Čempionšipu.

– Ne vidim razlog zašto Mitrović ne bi bio ovde sledeće sezone. On je pod ugovorom. Nisam siguran koliko dugo traje, ali ima prilično vremena do kraja ugovora. Ne vidim zašto ne bi bio ovde i sledeće sezone –  rekao je Parker.

Mladi stručnjak ističe da je posvećen svom poslu u Fulamu i ne razmišlja o odlasku posle ispadanja iz Premijer lige i razočaravajućih rezultata u najkvalitetnijem takmičenju na ostrvu:

– Kao i uvek, posvećen sam, posvećen sam od prvog dana. Cilj i ambicijParker a mi je da ovaj fudbalski klub učinim što jačim i što uspešnijim. To će uvek biti moja ambicija, ništa se nije promenilo.

Parker uzroke lošeg plasmana vidi u svom neiskusnom timu, koji je tokom ligaškog takmičenja polako sazrevao i jačao u defanzivi. Iz toga su se odigrale neke utakmice koje su završene nerešenim rezultatima, a uz malo sreće mogle su i pobede doneti bodove u borbi za opstanak. Nije se, međutim, dogodilo, ali Parkeru takav rasplet nije pokvario veru u sebe i ekipu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike