Šćepanović najavio promene: Da neko dozvoli da bude ponižen na ovakav način...

03.10.2020

21:58 >> 22:30

0

Autor: Adam Štulić

Trener crno-belih svestan nedostataka posle poraza od Borca

Šćepanović najavio promene: Da neko dozvoli da bude ponižen na ovakav način...
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana otvorili su sezonu onako kako ni najveći pesimisti nisu očekivali. Posle izgubljene dobijene utakmice u Badaloni protiv Huventuda na otvaranju Evrokupa, crno-beli su doživeli neuspeh i na startu sezone u ABA ligi.

U novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” debitant u elitnom rangu regionalne košarke čačnski Borac slavio je 87:78.

– Kada se izgubi utakmica nema velikih komentara. U Badaloni smo doživeli pomalo i nesrećan poraz i kada pomislite da ste došli do neke igre spustite se na zemlju. U svakom slučaju, ovo su stvari koje je bolje da se dese na početku nego kasnije – rekao je posle meča strateg crno-belih Vlado Šćepanović, dodavši da je svima jasno u kakvom su stanju i ritmu košarkaši Partizana.

– Sad su mi jasni i igrački potencijal i neke stvari na kojima mora da se radi i koje moraju da se poprave.

Nije ovo onaj Partizan

Mladi strateg “valjka” je najavio i neke promene…

– Kada izgubite kod kuće ovakvu utakmicu, od dobrog protivnika koji je pokazao da igra ozbiljnu košarku, treba da stavite prst na čelo i da krenete u drugom pravcu. Ovaj je pokazao da nije dobar, moramo da krenom drugim i dok smo tu tako će i da bude.

Crno-bele sledeće nedelje očekuju dva teška meča. U Beograd prvo stiže Venecija, a potom i Budućnost.

– Nema velike priče, spremamo se u hodu za svaku narednu utakmicu. Partizan je u obavezi da svaki meč igra na pobedu, koliko je to realno u ovom momentu videćemo, ali nema nazad – rekao je Šćepanović, ponovivši još jednom da nije čovek koji voli da traži alibije u putovanjima, povredama ili praznoj dvorani.

Bez euforije u Čačku posle pobede protiv Partizana: Malo ko je verovao, ali igrači jesu

– Znamo da Partizanu publika mnogo znači, ali igrači moraju da nađu način da sami sebe motivišu. Ako ne poštuješ sebe ne možeš ni druge… To sam im rekao u svlačionici, da pođu od toga da li poštuju sebe, jer da neko dozvoli da bude ovako ponižen, na ovakv način… Videćemo reakciju svih nas, mi smo tim, svi imamo svoju dozu odgovornosti – zaključio je Šćepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike