Novi selektor "orlova" debituje u Santo Domingu?

29.12.2020

10:23

0

Autor: D. B.

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, biće krajem januara na turneji

Novi selektor "orlova" debituje u Santo Domingu?
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Dilema oko toga ko će biti selektor fudbalske reprezentacije Srbije i dalje traje, ali dileme nema kada je u pitanju na kojim mečevima bi novi selektor moga da debituje.

Pročitajte još

Iz Fudbalskog saveza Dominikanske Republike stigla je potvrda da će taj nacional tim igrati protiv “orlova” 25. januara na stadionu “Feliks Sančez” u Santo Domingu. Reprezentacija Srbije, koja će biti sastavljena od igrača iz Superlige Srbije, trebalo bi da igra i meč protiv nacionalnog tima SAD i to 31. januara.

– Sa radošću vas obaveštavamo o prijateljskoj utakmici sa reprezentacijom svetske klase kao što je Srbije. Rival je visokog profila, nalazi se na 30. mestu FIFA rang liste. Dugo smo radili na organizaciji ovog izazove i želimo da se zahvalimo Fudbalskom savezu Srbije što je prihvatio naš poziv – objasnio je predsednik FS Dominikaske republike Ruben Garsija Siprijan.ž
Odgovor ko će na ovim mečevima igrati za Srbiju je prilično težak u ovom momentu. Naime, plan je da na put idu samo igrači iz Superlige, a da svaki tim koji se nadmeće u elitnom rangu ima po dva kandidata za nacionalnim tim. Pitanje je i da li će novi selektor predvoditi ovaj tim.

Poseldnji put Srbija je, takođe sa timom sastavljenim od igrača iz Superlige, bila na turneji po američkom kontinetu dok je selektor bio Slavoljub Muslin. Tada Srbija igrala protiv SAD, a meč je završen nerešeno 0:0. Prošle godine bilo je predviđeno da nacionalni tim ide na Karibe i uz odigravanje mečeva protiv Sent Kitsa i Nevisa i Barbadosa, ali je ta turneja na kraju otkazana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike