Šaponjić napušta Atletiko i već se zna gde nastavlja karijeru

07.12.2020

10:12

0

Autor: Milan Nastić

Srbin nije dobio šansu kod Dijega Simeonea

Šaponjić napušta Atletiko i već se zna gde nastavlja karijeru
Copyright MN Press

Srpskom fudbaleru Ivanu Šaponjiću su odbrojani dani u Atletiku iz Madrida, piše španski AS.

“Jorgandžije” su već svog napadača ponudili Valjadolidu i kako sada stvari on je blizu da promeni sredinu, jer na njega ne računa trener Atletika Dijego Simeone.

– Sa Šaponjićem smo obavili razgovor pre početka sezone i predočili mu situaciju oko njegovog statusa. Moj stav je jasna po tom pitanju. Ne želim više da govorim na tu temu – poručio je Simeone.

Ne može bez fudbala ni trenutak: Ivan Šaponjić opremljen za Esports

Sa druge strane, ni Šaponjić ne želi da sedi na klupi, i spreman je da promeni sredinu,jer od početka sezone nije odigrao ni munut.

Da su mu odbrojani dani, najbolji pokazatelj je i želja Atlketika da dovede napadača Napolija Arkadijuša Milika. Kad se na to doda da u su u napadu još Luis Suarez i Dijego Kosta, gotovo je sigurno da Šaponjić ne može pored njih da dobije šasnu.

Valjadolid je zaintersovan da anagužuje srpskog reprezentativca, jer se nalaze na poslednjem mestu na tabeli Primere i imaju velikih problema sa realizacijom, pa se nadaju dolaskom Šaponjića da mogli da promene situaciju u svoju korist.

Ukoliko se sve strane dogovore, Šaponjić bi u zimskom prelaznom roku otišao u Valjadolid na pozajmicu. Ljubičastima je svako pojačanje dobro došlo, jer su na pretposlednjem mestu tabele i vodiće do kraja sezone borbu za opstanak u ligi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike