"Šampione, počivaj u miru"

12.01.2021

13:22

0

Autor: D. B.

Veslački klub Crvena zvezda potresnim rečima oprostio se od nekadašnjeg člana

"Šampione, počivaj u miru"
Copyright Foto: 24sedam/Goran Sivački

Svet sporta u Srbiji i dalje ne može da dođe sebi. Od momenta kada se saznalo da je 8. januara od posledica koronavirusa preminuo nekadašnji veslač Crvene zvezde Nikola Jovaović, tuga ne prestaje.

Potresnim rečima od svog bivšeg člana oprostio se i veslački klub Crvena zvezda.

– Državni šampion… Počivaj u miru Nikola. Bivši veslač Crvene zvezde i prijatelj veslanja preminuo je od posledica kronavirusa – saopšteno je na instagram profilu crveno-belih uz seriju Nikolinih fotografija sa takmičenja.

Jovanović će biti sahrajen u utorak na Novom Bežanijskog groblju.

Vest da je Jovanović preminuo objavljena je na Facebook stranici Ljubitelja veslanja koji su otkrili i detalje užasne smrti sportiste.

Pročitajte još

– Kao veslač, Nikola je osvajač brojnih medalja u mlađim kategorijama gde se pre svega isticao u disciplini skif. Sportski duh i beskompromisnu posvećenost radu Nikola je uspešno preneo i na druge oblasti života. Završio je Pravni fakultet, Univerziteta u Beogradu, a kao direktor „Confida Consultinga“ u poslu je bio prepoznat kao vrstan stručnjak u oblasti poreskog savetovanja. Bio je predavač na Mokrogorskoj školi menadžmenta gde je nesebično delio svoja znanja sa drugima – piše u saopštenju.

Ovo je posebno težak udarac za njegove najbliže.

– Iznad svega, Nikola je bio posvećen otac supruzi Aleksandri, dvogodišnjem sinu Dejanu i jednogodišnjoj Nikolini. Na veliku žalost Nikola neće upoznati svoje treće, još uvek nerođeno dete.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike