Sahranjen u svom Užicu: Veliki broj sportskih ličnosti se oprostilo od Antića

17.07.2021

12:15 >> 12:16

0

Autor: Milan Nastić

Grad na Đetinji nije zaboravio svog Mistera

Sahranjen u svom Užicu: Veliki broj sportskih ličnosti se oprostilo od Antića
Copyright MN Press

Legendarni srpski fudbaler i trener Radomir Antić sahranjen je na groblju Dovarije u Užicu, iako je umro pre 15 meseci u Madridu.

Današnjoj sahrani prisustvovali su broje ličnosti iz sveta fudbala, ali i sporta.
Između ostalih tu su bili i Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski,Nenad Milijaš, Miroslav Radošević, Zoran Njeguš, Goran Pandurović, Nikola Lončar, Vlade Divac, Milan Lane Jovanović, Gordan Petrić, Bata Mirković…

Od fudbalske legende oprostili su se Antićevi školski drugovi, Dragan Subotić, nekadašnji predsednik FK “Sloboda” i direktor Valjaonice bakra u Sevojnu, ali i Antićeva unuka Ivana.

– Bili smo opčinjeni njegovim talentom, kako je igrao, kako je kasnije, kao trener, vodio treninge. On je čovek koji je vratio veru naroda u srpski fudbal u kult reprezentacije one za koju se gine, umesto da se čuvaju noge i kalkulišu novi ugovori,, smenili su ga moćnici da ih ne ugrozi, bio je previše voljen i popularan. Kako i da ne bude, jedini trener u istoriji sve tri fudbalske veličine Španije – Reala, Barselone, Atletika Madrid – poručio je Subotić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike