Sa zadovoljstvom Partizan javlja: Filip Stevanović u Mančester sitiju!

31.10.2020

12:40 >> 15:55

0

Na zvaničnom sajtu crno-belih objavljena vest o završenom transferu mladog fudbalera u redove premijerligaša

Sa zadovoljstvom Partizan javlja: Filip Stevanović u Mančester sitiju!
Copyright MN Press

Više nema dileme oko nove stanice u karijeri mladog fudbalera Partizana. Filip Stevanović će karijeru nastaviti u Mančester sitiju, objavili su crno-beli na zvaničnom sajtu kluba.

Dragan Đurić otvoreno za 24sedam: Izgoreće Stanojević ko sveća pored ovakve uprave

Osim ovog podatka i da je postignut dogovor da se Stevanović preseli među “građane” tokom narednog zimskog prelaznog roka, nijedan drugi detalj dogovora dva kluba nije objavljen, pa će visina transfera, dodatne finansijske klauzule, kao i datum selidbe kod Pepa Gvardiole i dalje biti predmet medijskih i navijačkih spekulacija.

-FK Partizan ima zadovoljstvo da objavi da je postignut dogovor o transferu Filipa Stevanovića u Mančester siti, u zimskom prelaznom roku 2021. godine. Transfer Filipa Stevanovića u jedan od najvećih evropskih klubova predstavlja značajnu potvrdu dobrog i napornog rada svih struktura kluba – piše u klupskom saopštenju.

Potvrda Stevanovićevog prelaska u Siti stigla “sa najvišeg mesta” (foto)

U petak uveče, potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objavio je na svom Tviter nalogu da će Stevanović doneti klubu zaradu od 8.500.000 evra plus deset odsto od naredne prodaje igrača.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike