Sa stranica "Gazete" poslato upozorenje Milanu pred revanš sa Zvezdom

25.02.2021

10:40

0

Autor: Adam Štulić

Ugledni italijanski list ističe da meč na San Siru za rosonere neće biti šetnja parkom

Sa stranica "Gazete" poslato upozorenje Milanu pred revanš sa Zvezdom
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će na “San Siru” pokušati da naprave jedno od najvećih iznenađenja u klupskoj istoriji i preko favorizovanog Milan stignu do osmine finala Lige Evrope.

Izabranci Dejana Stankovića su na legendarni milanski stadion doneli 2:2 iz beogradskog duela, što je, uz pad forme “rosonera”, bio dovoljan razlog da sa stranica ugledne “Gazete delo Sport” put “Milanela” ode upozorenje: Ova utakmica neće biti šetnja parkom.

“Gazeta” je uoči revanš meča šesnaestine finala drugog po jačini klupskog takmičenja pod okriljem UEFA napisala da “izazov sa Srbima Milan mora da iskoristi za napredak na evropskom putu, ali i da pokažu mogućnost povratka na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza u Seriji A”.

Tiražni italijanski list ističe i da u Ligi Evrope često možete da igrate protiv timova sa “malo šarma i običnom istorijom”, što večeras neće biti slučaj s Milanom.

Pročitajte još

– Crvena zvezda ne spada u ovu kategoriju. Milan se za prolazak u narednu rundu takmičenja sastaje sa bivšim prvakom Evrope, koji je i danas, iako ne na tom nivou, neumnjivo najbolji prozivod srpskog fudbala. Na klupi je bivši igrač Intera Dejan Stanković, tu je Italijan Falćineli čiji kvalitet može da zabrine Donarumu. Tu je i gol Pavkova u 93. minutu meča na “Marakani”, koji drži otvorenim konačan ishod dvomeča. Ukratko, to neće biti šetnja parkom – piše u najavi meča “Gazeta delo Sport”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike