Riot otvorio umetničku izložbu "Sentinels of Light" u Šangaju

30.07.2021

19:09 >> 17:18

0

Ovo je prva League of Legends manifestacija organizovana u Šangaju posle prošlogodišnjeg Worlds šampionata

Riot otvorio umetničku izložbu "Sentinels of Light" u Šangaju
Copyright Riot Games

Riot Games je danas otvorio umetničku izložbu u Šangaju, na kojoj će biti prikazana umetnička dala inspirisana League of Legends-om. Izložba će biti otvorena do 3. avgusta.

U galeriji su izložena tematska dela, inspirisana najnovijom League of Legends sezonom Sentinels of Light. U pitanju su skulpture različitih oružja heroja koji su deo ovog odreda, kao što su Riven, Olaf i poslednji heroj Akshan. Na izložbi je prikazana i prelepa skulptura čitave Runeterra mape.

Pažnja je posvećena i zakletim neprijateljima Sentinels of Light odreda, sa izloženim Viegovim prestolom u prirodnoj veličini, kao i njegovim legendarnim mačem, Blade of the Ruined King.

Kako piše portal rur.rs, Riot je okačio slike izložbe, gde možemo videti jasan kontrast između Ruination i Sentinels of Light sekcija – jedna odiše svetlošću, dok je druga prožeta sablasnom mijazmom.

Ovo je prva League of Legends manifestacija organizovana u Šangaju posle prošlogodišnjeg Worlds šampionata. Šangaj će takođe biti jedan od domaćina ovogodišnjeg Worlds-a, koji počinje na jesen.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike