Rešena misterija: Kome je Dijego Maradona poslao poslednju glasovnu poruku (video)

30.11.2020

12:45 >> 13:08

0

Autor: D. B.

Argentinci tvrde da sada znaju kompletnu istinu

Rešena misterija: Kome je Dijego Maradona poslao poslednju glasovnu poruku (video)
Copyright Profimedia

Kako se nižu dani od momenta kada je Dijego Armando Maradona napustio ovaj svet, sve je više vesti koje otkrivaju u kakvom je mentalnom stanju bila ikona fudbala, zbog koje i dalje plače čitava planeta.

Najnovija informacija iz Argentine glasi: pojavila se galsovna poruka koju je Dijego poslao nekoliko sati pre smrti.

Zvuči gotovo neverovatno, ali Maradona je navodno poruku preko “Vocapa” poslao sadašnjem momku njegove bivše devojke Veronike Ohede, sa kojom ima sina Dijega Fernanda. Reč je Mariju Baudriju, koga je Maradona molio da mu čuva sina i bivšu partnerku.

Profimedia

Zdravo, Mario, Dijego ovde. Znam da izgleda čudno, ali video sam Vero i ona mi je rekla da ste zajedno. Molim te, čuvaj je i čuvaj mog malog anđela koji ne može da se poredi ni sa kim. Imam mnogo dece, ali samo sa njim mogu da dočekam da mi kosa osedi – čuje se u poruci koja je objavljana u jednom TV emisiji, iako se porodica tome protivila.

Oheda je jedan od retkih bivših Maradoninih partnerki koje se nisu oglasili posle Dijegove smrti. Proteklih dana bilo je mnogo spekulacija da je Maradona odlučio da se preda i da više nije želeo da živi. Ipak, ima i mnogo onih, među kojima su i Dijegove ćerke iz prvog braka, koji tvrde da je njihov otac žrtva nesavesnog rada doktora koji su vodili računa o njegovom zdravlju posle operacije na mozgu.

Podsetimo, protiv Dijegovog ličnog lekara Leopolda Lukea pokrenuta je istraga i on bi tokom današnjeg dana trebalo da da zvanični iskaz pred tužilaštvom.

Pročitajte još: Čime se brani optuženi lekar

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike