Remi Čukaričkog za kraj, Radnički "tri od tri"

07.07.2021

20:52

0

Pripremaju se u Sloveniji

Remi Čukaričkog za kraj, Radnički "tri od tri"
Copyright MN Press

Čukarički i Radnički iz Niša nalaze se na pripremama u Sloveniji i tokom dana su odigrali prijateljske utakmice.

“Brđani” su odigrali nerešeno 1:1 protiv izraelskog Ašdoda, u poslednjoj proveri na pripremama u Sloveniji. Čukarički je poveo u 34. minutu posle prekida. Centrirao je Docić, a Šapić glavom poslao loptu u mrežu. Izraelci su izjednačili početkom drugog poluvremena, u 56. minutu, golom Haroša.

Nova sezona u Superligi Srbije počeće 17. jula, a ekipa sa Banovog brda će u prvom kolu ugostiti gradskog rivala, Voždovac. Čukarički očekuju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu Konferencija igrati, protiv azerbejdžanskog Sumgajita. Prvi meč je na programu 21. jula u Beogradu, dok je revanš zakazan za 29. jul.

Pročitajte još:

Za razliku od Čukaričkog, Radnički je pobedio. Niški tim je u Termama Čatež odmerio snage da ekipom Krškog i trijumfovao je rezultatom 3:1. Dvostruki strelac za Radnički bio je Đuričin, a jedan gol postigao je Dušanić. Krško se inače takmiči u Drugoj ligi Slovenije.

Radnički je pre Krškog pobedio Brežice sa 8:1 i Tabor Sežanu sa 5:4. Nišlije će sutra će odigrati poslednji meč u Sloveniji, a rival će im biti rumunska Univerziteta iz Krajove.

U uvodnom kolu Superlige gostovaće Spartaku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike