Regionalna liga: Pobeda Zvezdinih boksera u Mariboru

30.05.2021

09:48 >> 09:22

0

Crveno-beli slavili sa ubedljivih 14:6

Regionalna liga: Pobeda Zvezdinih boksera u Mariboru
Copyright MN Press

Bokseri Crvene zvezde pobedili su slovenački Maribor 14:6 u prvom kolu Regionalne bokserske lige.

Pobedu za Crvenu zvezdu ostvarili su Momčilo Janjić, Kristijan Jovanović, Nemanja Gavrilović, Đejlan Toskić, Sandro Poletan, Sadam Murgamedov i Milutin Stanković.

Nakon premijernog meča, koji je u Skoplju ugostio domaći tim Vardara i gostujućeg iz Loznice i u kom je do slavlja stigao srpski tim rezultatom 14:6, isti rezultat ponovio se i u naredna dva susreta.

Najpre je u Sarajevu Željezničar savladao Podgoricu 14:6, sada i u srpskoj prestonici gde je Crvena zvezda savladala goste iz Slovenije, ekipu Maribora 14:6.

Duel Sandra Poletana i Edina Sejdinovića obilovao je sjajnim udarcima sa obe strane i beskprekornom borbom oba borca, na kraju, za nijansu bolji je bio kapiten Crvene zvezde Poletan.

– Nakon odličnih rezultata u Super Ligi Srbije, gde smo jedini neporaženi klub, svi mi koji činimo ekipu Crvene zvezde smo želeli pobedu protiv Maribora i na taj način sjajan start i Regionalne Lige. Meč sa kolegama iz Slovenije obeležila je fenoemanlna atmosfera, pre svega mislim na ring na otvorenom koji je imao pogled na prelepi Beograd na vodi, to je samo dodatno bio motiv svima nama da pružimo maksimum – rekao je Poletan.

Imao sam za rivala odličnog Sejdinovića i siguran sam da će ovaj bokser, ako ovako nastavi, imati odličnu budućnost u regionu, rekao je Poletan.

– Najvažnije je da sam uprkos velikoj i bespoštednoj borbi ostvario pobedu. Sada nam predstoji veliki derbi sa Partizanom u okviru Bokserske Lige Srbije, a kako čujem, ukoliko vremenski uslovi dozvole i on će biti održan na otvorenom, na nekoj od lepih lokacija u Beogradu, što znači novi spektakl – zaključio je Poletan.

Prvo kolo Regionalne lige biće zaokruženo nakon meča u Zagrebu, gde će domaća ekipa ugostiti tim Radnika iz Bijeljine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike