Real Madrid - Crvena zvezda: Poznat novi termin odloženog meča

14.01.2021

11:48 >> 11:52

0

Autor: M. R.

Crveno-beli sutra igraju u Valensiji, a u ponedeljak će nastupati u Madridu

Real Madrid - Crvena zvezda: Poznat novi termin odloženog meča
Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda je objavio novi termin odložene utakmice sa Real Madridom, koja je trebalo da se odigra sinoć. Crveno-beli nisu mogli da otputuju u Madrid na vreme jer je pista u glavnom gradu Španije bila zaleđena.

Pročitajte još

Crvena zvezda obaveštava javnost da će utakmica 19.kola Evrolige sa Realom u Madridu, koja je bila zakazana za sredu u 21.00 i odložena, biti odigrana u ponedeljak 18.01.2021. godine u „Wizink Centru“ sa početkom u 19.00 – navodi se na zvaničnom sajtu. – Meč koji je prvobitno bio planiran da se odigra u sredu 13.01.2021.godine, odložen je zbog izuzetno loših vremenskih prilika i obilnih snežnih padavina u Madridu, zbog čega avion sa ekipom Crvene zvezde nije bio u mogućnosti da doputuje u Španiju.

Košarkaši Crvene zvezde su danas otputovali u Valensiju gde će u petak od 21.00 igrati sa istoimenom ekipom u 20. kolu Evrolige. Novi termin utakmice sa Realom značiće i novo odlaganje u ABA ligi, jer je u ponedeljak po rasporedu trebalo da se odigra utakmice Zvezda – Borac u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike