PSŽ s Mesijem osvaja Ligu šampiona? Ne ide to baš tako: Ronaldo otvara oči Parižanima (VIDEO)

07.09.2021

11:09

0

Slavni Brazilac zna šta zanči mnogo zvezda na jednom mestu

PSŽ s Mesijem osvaja Ligu šampiona? Ne ide to baš tako: Ronaldo otvara oči Parižanima (VIDEO)
Copyright Lionel Mesi, Profimedia

Transfer koji je najviše uzburkao fudbalski svet ovog leta je onaj Mesija iz Barselone u PSŽ. Blizu je i onaj Kristijana Ronalda iz Juventusa u Mančester junajted, ali odlazak Argentinca sa Nou kampa je ipak nešto što je donedavno bilo nezamislivo.

I kako je Mesi obukao dres novog kluba, tako su počele i priče da će se konačno desiti i to da PSŽ osvoji Ligu šampiona. Ionako dobra ekipa sa Nejamrom i Mbpaeom sada je jača za Mesija i zaista izgledaju kao, ako ne prvi, onda svakako jedan od glavnih favorita za titulu prvaka Evrope.

Ali to je tako na papiru. Treba to preneti na teren i kroz veliki broj utakmica stići do “ušatog” pehara. Tako razmišlaju svi oni koji realno posmatraju stvari, a tako razmišlja i legendarni Brazilac Ronaldo, onaj kako ga ceo svet zove “pravi Ronaldo”. Na konstataciju da će PSŽ sada trijumfovati u Ligi šampiona, Brazilac kaže:

Ronaldo 2002. na utakmici protiv reprezentacije Jugoslavije MN Press

– Za sada je prerano govoriti o tome koje će osvojiti. O tome može da se priča tek u četvrtfinalu. Trenutno se čini da je PSŽ favorit, ali je na terenu mnogo drugačije. Na rezultat utiče mnogo faktora – kaže aktuleni predsednik Real Valjadolida, koji ima isksutva deljenja klupskih boja sa najvećim fudbalerima svog vremena:

– Ja sam na primer igrao za Real Madrid pet sezona, zvali su nas “galaktikosi”, ali nikada nismo osvojili Ligu šampiona. Ne možete samo da pripišete pobedu sami sebi, pa sve i ako zaista imate najbolje igrače u timu. Tako je bilo u Realu, to se sada odnosi i na PSŽ.

pročitajte još:

Ronaldo je u dresu madridskog Reala igrao od 2002. do 2007. godine zajedno sa Bekamom, Figom, Raulom, Robertom Karlosom, Kasiljasom, Zidanom i ostalim fudbalskim velikanima, a može da se pohvali sa samo dva trofeja prvaka Španije i jednom osvojenom Zlatnom loptom iz tog perioda. Čuvena španska Marka uvrstila ga je u najboljih 11 Reala svih vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike