Predsednik Partizana na respiratoru

17.03.2021

15:09

0

Autor: D. B.

Na kiseonik je priključen u utorak

Predsednik Partizana na respiratoru
Copyright Printskrin/Youtube/Partizan TV

Predsednik rukometnog kluba Partizana Željko Perkunić nalazi se u bolnici zbog koronavirus, a od utorka je priključen na respirator.

Prema informacijama Perkunićevo stanje je danas bolje, ali je i dalje ozbiljno.

Perukić je poznat ne samo kao čelnik rukometnog kluba, već i veliki navijač crno-belih. Redovan je na istočnoj tribini “JNA”, ali i na mečeve košarkaša u “Areni” i uvek je odlazio na gostovanja sa svim klubovima iz sportskog društva.

Pročitajte još

Za sebe često umeo da kaže da je zapostavio sopstvene obaveze, porodicu i prijatelje, kako bi bio na usluzi svom voljenom klubu. Svi oni koji ga dobro poznaju znaju da se radi o, istinskom zaljubljeniku u Partizan, nekome kome podjednako danas veruju i sportski funkcioneri i navijači.

Uvek je objašnjavao da je običan navijač, kome je čast da bude deo hora na tribinama. Po obrazovanju diplomirani građevinski inžinjer, već pune tri i po decenije je u svetu filma i filmske produkcije. Ljubav prema fudbalu je nasledio od oca, a nesebično pomaže i košarkaškoj porodici, vaterpolo i hokejaškom klubu. Na mesto predsednika rukometnog kluba Partizan došao je 2018. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike