Predsednik Monpeljea demantovao medije: Uskoro poznat status Mihajla Ristića

01.05.2021

10:31 >> 10:17

0

Loren Nikolen objasnio šta očekuje od razgovora sa srpskim reprezentativcem

Predsednik Monpeljea demantovao medije: Uskoro poznat status Mihajla Ristića
Copyright Profimedia

Predsednik Monpeljea Loren Nikolen demantovao je navode pojedinih francuskih medija koji su objavili informaciju da se priprema rastanak od srpskog reprezentativca Mihajla Ristića. Nikolen tvrdi da će uskoro desiti suprotno od objavljenog.

– Mi želimo da zadržimo Mihajla, ai on želi da produži sa nama. Razgovaramo o tome i čekamo na dogovor – rekao je Nikolen, saopštivši istovremeno da se najverovatnije bliži kraj saradnje sa bivšim igračem Crvene zvezde Damijenom Le Talekom, koji je odavno izrazio želju da se preseli u rusku Premijerligu kako bi bio blizu supruge i sina.

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde važeći ugovor ističe 2022. godine, a ova sezona bila je period njegove pune afirmacije jer je odigrao čak 30 utakmica, najviše u svojoj dosadašnjoj karijeri. Ristić je imao dve loše sezone u Krasnodaru i praškoj Sparti, da bi naredne dve godine proveo u privikavanju na francuski fudbal kao član Monpeljea.

Pročitajte još

Od dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora dobio je i poziv u reprezentaciju i taj status člana nacionalnog tima zadržao je i kod njegovog naslednika Dragana Stojkovića Piksija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike