Vojvodina krenula sa radom: Lalatović o svom statusu i novom sportskom direktoru

04.01.2021

11:37

0

Autor: D. B.

Trener Novosađana rešio dva važna pitanja

Vojvodina krenula sa radom: Lalatović o svom statusu i novom sportskom direktoru
Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine su krenuli sa pripremama za nastavak sezone. I kako je potvrdio šef struke Nenada Lalatović jedno od najvažnijih pitanja u klubu je rešeno.

Pročitajte još

– Problem sportskog direktora je, ja se nadam, rešen. Biće to gospodin Milan Kosanović. Svi ga znaju u Novom Sadu, on je Novosađanin, bio je trener Vojvodine, radio i u Crvenoj zvezdi. Ja se nadam da će on već od sutra ili prekosutra biti na svom radnom mestu. Mi smo obavili neke razgovore, još je to bilo nezvanično – objasnio je Lalatović okupljenim medijima.

Eventualna pojačanja zavisiće od odlazaka.

– Treba dovesti dva-tri igrača, da se doda malo sveže krvi. Ako se ne dovede niko, neće biti smak sveta. Mogu da radim sa ovim igračima – jasan je Lalatović.

Vojvodina će raditi u Novom Sadu sve do odlaska u Tursku 14. januara gde će odigrati i šest pripremnih mečeva. Lalatović je odgovrio i na pitanje da li njegovo pojavljivanje na prozivci znači i da ostaje u Novom Sadu.

– Lalatović je tu, ostaje, ima ugovor do leta. Pisalo se da odlazim u Borac, koji je veliki klub, ali ostajem do leta – objasnio je Lalatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike