Povratak Slaviše Stojanovića (video)

28.10.2020

12:50

0

Autor: D. B.

Bivši trener Crvene zvezde ponovo na starom poslu

Povratak Slaviše Stojanovića (video)
Copyright MN Press

Bivši trener fudbalera Crvene zvezde, Slovenac srpskog porekla, Slaviša Stojanović, vraća se na stari posao.

Čovek koji je do januara ove godine vodio reprezentaciju Letonije, dogovorio je sve detalje saradnje sa Levskim i prema pisanju medija iz Bugarske u petak će doputovati u Sofiju i preuzeće kormilo kluba koji je vodio tokom sezone 2018-19.

Stojanović je poslednje razgovre obavio sa Naskom Sirakovim, Konstatinom Papazovim i Pavelom Kolevom i tom prilikom su dogovreni i finansijski detalji nove saradnje. Stojanović je napustio redove bugarskog velikana kada su iz Letonije stigle vesti da će postati selektor te države.

Lokalni mediji pišu i da će Stojanović sigurno biti u nedelju na derbi meču 11. kola šampionata Bugarske između Ludogoreca i Levskog, a da će onda od ponedeljka i zvanično biti promovisan u novog trenera.

Trenutno u Levskom je devet igrača koje je Stojanović trenirao u prethodnom mandatu (Mihajloiv, Najdenov, Stanislav Ivanov, Jurukov, Dejan Ivanov, Martin i Marin Petkov.

Nedavno, Stojanović je i gostovao na TV Arena sport, kada je pokazao da je majstor na gitari prilikom izvođenja pesme grupe EKV – „Ti si sav moj bol“.

– Veliki sam fan EKV-a, a nikada je nisam svirao javno. Evo, sada ću prvi put. Volim gitaru, to ne krijem i nikada nisam skrivao. Kada radim, ne sviram, ne opuštam se, samo kada dođe momenat da slavimo. Igračima sam samo dva puta svirao, u Domžalama i ovde u Zvezdi. Strogo distanciram te stvari, sviram svaki dan, ali da nastupam, to ne – objasnio je tada Stojanović.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike