Povratak na Daleki istok: Aleksandar Paločević u Južnoj Koreji

19.01.2021

11:28 >> 11:41

0

Iskusni vezni igrač napustio portugalski Nacional

Povratak na Daleki istok: Aleksandar Paločević u Južnoj Koreji
Copyright MN Press

Bivši fudbaler OFK Beograda i Vojvodine Aleksandar Paločević nastaviće karijeru u Južnoj Koreji, jer je posle mesec dana po povratku iz Azije uspeo da raskine ugovor sa portugalskim Nacionalom. Iskusni vezni igrač zaigraće za južnokorejski Seul, koji se u prošloj sezoni spasio ispadanja igrajući u plej-autu K Lige 1.

Paločević se prošle dve sezone naigrao u timu Pohang Stilersa kao pozajmljeni član Nacionala. U prošloj sezoni postigao je 11 golova i zabeležio je deset asistencija, pa je tako bio jedan od najzaslužnijih što se tim sa skromnim budžetom našao u borbi za titulu. Po isteku pozajmice vratio se u decembru u Nacional, ali ga trener Karlos Simoeš nije koristio.

Paločević je iz Vojvodine prešao u Arouku 2017. godine, a odatle se posle godinu dana preselio u Nacional. Odigrao je jednu utakmicu za selekciju Srbije i to 2017. godine u San Dijegu protiv selekcije SAD, kada je kod selektora Slavoljuba Muslina zadužio i kapitensku traku.

Pročitajte još

Pre odlaska u Portugal jedno vreme je bio interesantan medijima kao moguće pojačanje Partizana, ali Vojvodina tada nije pristala da pojača rivala iz Superlige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike