Potvrđeno pisanje 24sedam: Nole ne igra Majami, vraća se na šljaku

01.03.2021

13:51 >> 13:53

0

Autor: Milan Nastić

Goran Ivanišević o planovima prvog reketa sveta

Potvrđeno pisanje 24sedam: Nole ne igra Majami, vraća se na šljaku
Copyright Profimedia.rs

Potvrđeno je pisanje 24sedam da Novak Đoković neće igrati u Majamiju, a to je sada izjavio i Goran Ivanišević, trener prvog reketa sveta koji očekuje povratak srpskog tenisera kad krenu turniri na šljaci.

– Đoković verovatno neće igrati pre turnira koji su na šljaci. On želi maksimalno da se oporavi posle povrede na Australijan openu kada je imao problema sa mišićem i zbog toga je odlučeno da nema potrebe za žurbom, kako bi spremno dočekao ostatak sezone. Magnetnu rezonancu će ponoviti uraditi za nekih dve nedelje, nakon čega će znati koliko se mišić oporavio. Nema potrebe da rizikuje, želim da ga vidim 100 odsto spremnog za turnire na šljaci, kako bi pokušao još jednom da osvoji Rolan Garos – kazao je Ivanišević.

Pročitajte još

Trener Novaka Đokovića da nije realno da prvi reket sveta igra samo grend slemove, u tenisu je potreban kontinuitet.

– Neće se ništa menjati što se tiče rasporeda u odnosu na prethodne sezone. Novak je i ranije igrao samo određeni broj turnira, tako će biti i sada. Ne može on samo da igra grend slemove, mora da ima uvertiru. Gotovo sam siguran da će nastupati na nekim događajima pre Rolan Garosa. Posle toga će igrati Vimbldon, pa Olimpijske igre, a onda i US open – zaključio je Ivanišević.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike