Poslednji put je na travi „Marakane“ podigao trofej, sada stiže u novoj ulozi: Saša Ilić najavljuje napad na Zvezdu

28.08.2021

14:35 >> 14:44

0

Autor: Adam Štulić

Čukarički nije klub koji će se braniti protiv bilo koga – kaže mladi strateg

Poslednji put je na travi „Marakane“ podigao trofej, sada stiže u novoj ulozi: Saša Ilić najavljuje napad na Zvezdu
Copyright Saša Ilić foto: MN Press

Znamo ko nam je rival, ne treba trošiti mnogo reči o kvalitetima Zvezde. Krenuli su vrlo dobro u sezonu, izborili plasman u grupnu fazu Lige Evrope, odigrali vrlo dobro oba meča protiv Kluža, izjavio je trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić uoči derbija sedmog kola Superlige protiv Crvene zvezde.

– Nisu se štedeli ni u revanšu, sigurno sa velikom dozom samopouzdanja stižu na Banovo brdo. Isto važi i za nas posle pobede u Kragujevcu, svi preduslovi za kvalitetan meč su tu. Na nama je da se suprotstavimo velikom rivalu, da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Čukarički nije klub koji će se braniti protiv bilo koga, pa ni protiv Zvezde, svakako ćemo ići na pobedu – rekao je Ilić za klupski sajt.

Duel između Čukaričkog i Crvene zvezde igra se u nedelju od 18.55 sati na Banovom brdu.

– Crvena zvezda ima ogroman fond vrlo kvalitetnih igrača i ne oseća se previše jak ritam od dve utakmice nedeljno – dodao je Ilić.

Čukarički ima dosta kadrovskih problema, još uvek su van stroja Darko Puškarić i Miladin Stevanović, a rovit je Srđan Mijailović.

Pročitajte još

– Nećemo žuriti sa njihovim povratkom u tim, tek kad budu maksimalno spremni, tada će na teren. I nama će dobro doći pauza, između ostalog i zbog činjenice da će ti momci dobiti još vremena da se oporave. Od ogromne su važnosti za ekipu, ne samo zbog igračkih kvaliteta – zaključio je mladi trener Čukaričkog.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike