Pobeda za kraj: Zvezda u četvrtfinalu Kupa (video)

18.12.2020

14:29 >> 16:35

0

Autor: Adam Štulić

Crveno-beli slavili na Banjici protiv Rada

Pobeda za kraj: Zvezda u četvrtfinalu Kupa (video)
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfalno su završili 2020. godinu. U poslednjem meču u godini na izmaku, crveno-beli su slavili protiv Rada na Banjici i tako izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

“Građevinari” su hrabro izašli na megdan srpskom prvaku, sa željom da se nadigravaju i za to su bili nagrađeni već u četvrtom minutu, kada je evrogol sa dvadesetak metara postigao Radunović.

Rano primljeni gol, ipak, nije previše poremetio crveno-bele, koji su iz minuta u minut pojačavali pritisak, što je rezultiralo u 17. minutu, kada je rezultat poravnao Spiridonović.

Pročitajte još

Ofanzivac srpskog prvaka je, u pokušaju da proigra Pavkova, odigrao dupli pas sa jednim fudbalerom Rada, i potom veoma precizno šutirao po zemlji, za znatno lakši nastavak meča izabranika Dejana Stankovića.

Do kraja prvog poluvremena na obe strane bilo je nekoliko poluprilika iz prekida, a kada domaći nisu iskoristili dve sjajne šanse u finišu prvog i na otvaranju drugog dela igre, morala je da usledi kazna.

Nikolić je u 60. minutu odlično izbacio Gavrića u prazan prostor po levoj strani, mladi ofanzivac je povukao loptu nekoliko metara i potom po zemlji idealno proigrao Krstovića, kojem nije bilo teško da zatrese mrežu Rada.

Iako su učešće u masovnijem takmičenju završili porazom od učesnika šesnaestine finala Lige Evrope, fudbaleri Rada će imati za čim da žale, pošto su do kraja meča propustili nekoliko veoma izglednih situacija, a Zvezdinu mrežu u 72. i 85. minutu meča sačuvali su prečka, odnosno golman Popović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike