Po čemu je fudbaler Mladosti iz Lučana Bojović ušao u istoriju srpskog fudbala

04.04.2021

12:42 >> 12:43

0

Autor: Milan Nastić

Izjednačio se po broju golova sa Andrijom Kaluđerovićem

Po čemu je fudbaler Mladosti iz Lučana Bojović ušao u istoriju srpskog fudbala
Copyright MN Press

Fudbaler Mladosti iz Lučana Milan Bojović dostigao je rekord Andrije Kaluđerovića po broju golova u Superligi, koji se računa od 2006. godine kada je formirano ovo takmičenje.

On je u meču sa Radničkim iz Niša bio strelac dva pogotka i tako stigao do brojke od 72 golova, čime se izjednačio sa napadačem Rada.

Pročitajte još

Fudbaler Mladosti priznao je da mu prija što je ušao u istoriju srpskog fudbala

– Interesantno je da smo Andrija i ja veliki prijatelji, kao kadeti smo igrali zajedno u reprezentaciji, čak smo bili i cimeri. Ima još dosta da se igra do kraja sezone, sad smo na 72:72. Naravno da mi znači ovaj rekord, svaki napadač živi od golova, svaki pogodak se broji. Imao sam negde u podsvesti i sada protiv Radničkog da stižem do rekorda. Svakako da mi prija, ali nisam opterećen tim rezultatom da ću da ga jurim po svaku cenu. Ako na kraju sezone Kaluđerović budu ispred mene, od srca ću mu čestitati. Ipak, u ovom trenutku sam više fokusiran na rezultate Mladosti, jer smo imali krizu rezultata više nego krizu igre, pa smo doživeli pad na tabeli, našli se u opasnoj zoni – kazao je Bojović za Mocart.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike