Pele se oglasio iz bolničke postelje: Spreman sam za 90 minuta i produžetke (FOTO)

16.09.2021

06:53 >> 06:57

0

Legenda se oporavlja posle operacije tumora debelog creva

Pele se oglasio iz bolničke postelje: Spreman sam za 90 minuta i produžetke (FOTO)
Copyright Pele foto: Profimedia

Ceo fudbalski svet bio je zabrinut kada se pojavila informacija da legendarni Pele ima tumor na debelom crevu i da mora na operaciju.

Briga traje i dalje, iako je ćerka slavnog fudbalera Kei Nasimento objavila da se “tata dobro oseća”, ali su izveštaji o uspešnom otklanjanju tumora bile znak za dozu optimizma.

Sada se direktno iz bolničke postelje oglasio i sam Pele i poslao jasnu poruku svima koji su bili uz njega u teškim danima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

– Dragi prijatelji, hvala vam na porukama podrške. Nemojte misliti da nisam pročitao hiljade vaših poruka. Zahvalan sam na tome. Poslali ste mi dobru energiju i ljubav – napisao je Pele uz najsvežiju fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Legedarni fudbaler, po mnogima i najbolji svih vremena, pokazao je zatim da ga duhovitost nije napustila i da i dalje ima sjajan smisao za humor, bez obzira na težinu situacije u kojoj se našao.

Opisujući kako se oseća nakon komplikovane operacije čuveni Brazilac je poručio:

Napustio sam intenzivnu negu, u svojoj sam sobi i svakim danom sam sve srećniji. Spreman sam da igram 90 minuta i produžetke! Radujem se danu kada ću ponovo zaigrati, ali mi je potrebno još neko vreme za oporavak. Bićemo zajedno uskoro.

pročitajte još:

To je stav, to je ispravno razmišljanje. Tako to rade rođeni pobednici. Bravo, majstore, istraj i u ovoj borbi. Naučili smo to od tebe!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike