Partizanu je trofej u Kupu potreban da bi spasao sezonu, a u Humskoj su ovako reagovali kada su shvatili da će im prepreka biti Vojvodina

09.04.2021

13:03 >> 13:32

0

Autor: D. B.

Meč polufinala zakazan je za 21. april u Novom Sadu

Partizanu je trofej u Kupu potreban da bi spasao sezonu, a u Humskoj su ovako reagovali kada su shvatili da će im prepreka biti Vojvodina
Copyright MN Press

Kada je veliki deo fudbalske javnosti u poslednjem meču prošle sezone trofej namenjen pobedniku Kupa već video u vitrinama na stadionu u Humskoj, usledilo je veliko iznenađenje.

Vojvodina je raspršila snove crno-belih o trofeju kojim bi sezona bila spasena. Sada su se putevi ova dva kluba ponovo ukrstili. Samo ovog puta jedan od njih neće stići do finala kao prošle sezone.

Igramo protiv ekipe koja brani trofej, na njihovom stadionu. Respekt njima iz tog razloga. Mi imamo svoj cilj, verujemo u sebe, ali do te utakmice ima još vremena – stavlja tačku na svaku dalju priču o Vojvodini trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Do polufinala Kupa Srbije Partizan je pobedio OFK Bačku sa 2:0 (1:0), potom je u gostima pao Metalac uz minimalnu pobedu, da bi zatim “žrtva” bio Voždovac, koji je u Humskoj savladan sa ubedljivih 4:0 (2:0).

Pročitajte još

Partizan je porazom u 164. večitom derbiju praktično ostao bez šansi da osujeti nameru Crvene zvezde da se dokopa titule u Superligi, a sada im ponovo na putu ka borbi za trofej stoji prošlogodišnji “dželat”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike