Partizan juri pobedu u Ljubljani, sa ili bez Tomasa

29.01.2021

13:25 >> 14:53

0

Autor: D. B.

Crno-beli sutra izlaze na megdan Cedevita Olimpiji u derbi meču 17. kola ABA lige

Partizan juri pobedu u Ljubljani, sa ili bez Tomasa
Copyright MN Press

Još jedno veliko iskušenje za košarkaše Partizana. Crno-beli će sutra, u derbiju 17. kola ABA lige igrati protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, u meču u kome bi morali da pobede da bi zadržali šansu da se plasiraju u plej-of regionalnog takmičenja.

A koliko će to biti težak zadatak govore i reči trenera crno-belih Saše Filipovskog koji tim iz glavnog grada Slovenije smatra “ekipom koja trenutno igra najbolju košarku u ligi”.

U formi su, posebno kad je šut u pitanju. Dva puta su dobili Budućnost, pobedili su Burg. Radi o dobro utreniranoj ekipi, sa odličnom organizacijom igre, gde igrači poštuju sistem i dobro sarađuju u odbrani i napadu – hvalio je sutrašnjeg rivala Filipovski.

Trener crno-belih se nada da će na meču u subotu moći da računa na Rašona Tomasa koji je zbog povrede morao da preskoči meč protiv Lokomotive Kubanj u Evrokupu.

Nadam se da ćemo biti zdravi jer je stanje Tomasa koji nije igrao na prošlom meču još uvek nepoznato. Partizanu nikada nije bilo lako za igru u Ljubljani, ali želimo da odigramo dobru, jaku utakmicu – otkrio je Filipovski.

Pročitajte još

Centar crno-belih Nikola Janković je svestan kako ekipa mora da igra u Ljubljani da bi uspela da slavi.

Cedevita Olimpija igra veoma dobro u poslednje vreme. Nalaze se u usponu forme i verujem da će učiniti sve kako bi nam vratili za poraz u Beogradu. Sigurno bi nam pobeda u Ljubljani puno značila, kako rezultatski tako i psihološki – istakao je Janković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike