Panter otkrio kada stiže u Beograd i poslao poruku „grobarima“: Imaćemo ludu, neverovatnu, sezonu

06.07.2021

09:43 >> 12:16

0

Autor: Adam Štulić

Novi košarkaš Partizana pričao o motivima da prihvati ponudu crno-belih

Panter otkrio kada stiže u Beograd i poslao poruku „grobarima“: Imaćemo ludu, neverovatnu, sezonu
Copyright Kevin Panter foto: Profimedia

Lepšu vest pred početak vikenda navijači Partizana nisu mogli da dobiju. U petak kasno uveče, na zvaničnom sajtu kluba, promovisano je prvo pojačanje crno-belih za novu sezonu.

Američki bek Kevin Panter u naredne dve sezone nosiće dres kluba iz Humske, a u ekskluzivnom intervjuu za „TV Partizan“ rekao je kako se oseća kao novi član crno-bele porodice.

– Dobar je osećaj, samouveren sa i srećan. Ovo je novi izazov za mene. Uzbuđen sam i samo gledam napred – prvo je što je Panter kazao, pre nego što je ispričao koji su bili glavni motivi da prihvati ponudu beogradskog kluba.

– Novi izazov. To je nešto što me poprilično motiviše. Nov, svež početak. Trener Obradović i ja smo pričali dovoljno da me ubedi da verujem u njegov plan, u njegovu viziju. Tip sam igrača koji voli trenere koji imaju vizije sa igračima. Bio je uspešan u tome, tako da smo se dobro razumeli. To me je učinilo još uzbuđenijim i samouverenijim da potpišem za Partizan.

Iskusni američki košarkaš je tokom bogate evropske karijere imao bliske saradnje sa ljudima koji su usko vezani za Partizan. Saša Đorđević mu je bio trener u Bolonji, Milutnov saigrač u Olimpijakosu, a Micov prošle sezone u Milanu.

– Nisam pričao ni sa kim od njih o klubu jer nije bilo razloga. Kada sam bio u Crvenoj zvezdi, saznao sam puno i o Partizanu. Poznata mi je istorija srpske košarke, samim tim i Partizana, njegovih uspeha u prošlosti, nekih igrača koji su igrali tamo.

Panter je otkrio da će u Beograd stići pre početak priprema, a imao je i poruku za navijače crno-belih.

– Ako se bude igralo pred navijačima sigurno ćemo imati ludu, neverovatnu, sezonu. Svi su uzbuđeni samo zbog činjenice što će ponovo biti navijača u dvorani. Imaćemo novi tim, na novom početku. Spreman sam i veoma se radujem svemu tome – kazao je Kevin Panter.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike