Ovo će mnogo da boli: "Paunov" Reding vodio 0:2 pa izgubio od Bornmuta (video)

21.11.2020

14:38 >> 14:57

0

Četvrti uzastopni poraz prvoplasiranog tima engleskog Čempionšipa, koga sa klupe vodi Veljko Paunović

Ovo će mnogo da boli: "Paunov" Reding vodio 0:2 pa izgubio od Bornmuta (video)
Copyright Profimedia

Poraz po scenariju ” dabogda imao, pa nemao”! Crna serija Redinga se nastavila. Nakon tri poraza pre pauze u šampionatu, došao je i četvrti na gostivanju Bornmutu – 4:2.

Veljko Paunović ponovo nije imao na raspolaganju najjači sastav, jer se svi članovi prve ekipe nisu oporavili od povreda, a kad najboljih nema onda njihove zamene po običaju mogu samo da zablistaju na momente. Tako je bilo i u subotu popodne u Bornmutu, gde su gosti uspeli da dođu do ubedljivih 0:2 posle prvih 45 minuta, ali je u nastavku usledio totalni krah.

Zaključen posao veka za Benfiku: Došla zarada od Jovićevog transfera

Domaći su iskoristili taj neverovatan pad koncentracije i snage kod rivala i već u 58. minutu došli do izjednačenja – 2:2.  Kola koja su krenula nizbrdo teško su se zaustavljala. Reding nije pronašao dovoljno snage uprkos izmenama koje je Paunović napravio posle primljena dva gola.

U nastavku meča vezni igrač Bornmuta Kuk pogodio je mrežu Redinga sjajnim udarcem iz daljine, da bi najbolji igrač meča Dominik Solanke u 90. minutu iskoristio poigravanje golmana Rafaela da ga kazni svojim drugim, a četvrtim timskim golom na ovom meču.

Lampardovi “plavci” se ne šale: Čelsi preuzeo vrh tabele sa tri boda iz Njukasla

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike