Ruskinje prejake za naše mlade odbojkašice: Devojke su bile impresionirane rivalom

14.06.2021

13:34

0

Autor: M. R.

Srbija upisala osmi poraz u Ligi nacija

Ruskinje prejake za naše mlade odbojkašice: Devojke su bile impresionirane rivalom
Copyright Promo/ FIVB

Još jedan poraz upisale su naše odbojkašice u Ligi nacija. Podmlađena selekcija Srbije, a uz to i oslabljena neigranjem kapitena Katarine Lazović, nije uspela da opasnije zapreti reprezentaciji Rusije. Protivnice su zabeležile maksimalnu pobedu posle 83 minuta igre – 3:0 (25:8, 25:17, 25:23).

Pročitajte još

U ekipi koju sa klupe vodi selektor Aleksandar Vladisavljev nije bilo igračice sa dvocifrenim poenterskim učinkom. Najviše poena zabeležila je Vanja Savić – devet, dok je Sara Lozo na svom kontu imala sedam.

– Danas je bila utakmica iz dva dela – rekao je Vladisavljev. – Prvi i drugi set Rusija je igrala sa najjačom postavom, nije realno da mi sa ovom ekipom možemo da im pariramo. Čak su devojke bile impresionirane rivalom, tako da od igre nije bilo ništa. Kad je selektor Rusije promešao postavu, treći set nam je pokazao da imamo mogućnost da se sa takvim timom ravnopravno borimo. Jeste da smo upisali poraz, ali taj treći set je neko ohrabljenje za ono što nas čeka na poslednje tri utakmice u Ligi nacija.

Srbija će u okviru poslednjeg, V vikenda III Lige nacija, od 18. do 20. juna, igrati protiv Nemačke, Dominikanske Republike i Japana. Trenutno naš tim ima učinak od četiri pobede i osam poraza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike